Kate's Cuisine

Food Blog psán s úctou a láskou k jídlu.
Videa

VLOG: Food blog roku 2015! Vyhrála jsem Aperitivo Moment.

FOOD BLOG

Krásný den Vám přeji. Dnes bych s Vámi chtěla prostřednictvím videa sdílet atmosféru úžasného večera, kdy se vyhlašovali vítězové jednotlivých kategorií soutěže od nejlepší český food blog, ale také můj velký úspěch. 🙂

Musím říct, že mě Praha strašně baví a klidně bych se tam odstěhovala. Na druhou stranu Brno je moje srdcovka a žiji tu už několik let a mám to tady ráda. 🙂 Nicméně Praha má tolik úžasných míst, jako je i Karlín, kde právě proběhlo předávání cen nejlepším food blogerům.

Já jsem se v žádné kategorii neumístila a nedostala jsem se ani do užšího výběru. Čemuž se upřímně vůbec nedivím, protože je fakt, že mám ještě na čem pracovat! A navíc, je tolik nádherných food blogů a každý den vznikají nové a nové krásné blogy o jídle…

Každý rok je v rámci této krásné soutěže kategorie nebo podsoutěž Aperitivo Moment, kdy foodblogeři vymýšlejí nějaký originální pokrm a doplní ho drinkem na bázi Aperolu, Cinzana či Crodina. Já se zprvu účastnit nechtěla, ale pak jsem si řekla, že bych mohla vytvořit nějaký fakt dobrý veganský předkrm, hezky jej nastylizovat a nafotit, aby všichni viděli, že dokonalý předkrm nemusí obsahovat nic živočišného. Musím trošku narcisticky říct, že předkrm byl fakt hodně dobrý, obsahoval marinované tofu, chřest, tuřín, hrášek a další suroviny a byl krásně jarní. Jenže, fotila jsem jej už fakt večer a ačkoliv jsem použila světla, výsledek tedy nebyl vůbec podle mých představ, nicméně, už jsem to nemohla přefotit, protože jsem si na tom dávno pochutnala a znovu se mi to dělat nechtělo. 😀 Takže jsem se jen modlila, že porota ocení aspoň nápad a troufám si říct i originalitu. A světe div se, ono to vyšlo a já se umístila mezi 5 nejlepších přispěvatelů soutěže Aperitivo Moment.

Měla jsem opravdu obrovskou radost a dalo mi to obrovskou motivaci pokračovat dál a zlepšovat se. 🙂 Tak a pokud jste dočetli až sem, tak se určitě koukněte na video. 🙂

2 Comment

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.