Kate's Cuisine

Food Blog psán s úctou a láskou k jídlu.
bez lepku chuťovky do plavek intolerance laktózy ovoce paleo párty předkrmy primal vegan vegetariánské zelenina

Šťavnatá salsa z manga a avokáda

Nová kuchařka od Elly je prostě skvělá. Už z prvního dílu jsem byla totálně nadšená a z té druhé jsem snad ještě víc. 🙂

Pomalu začínám zkoušet recepty, které v kuchařce jsou a jedním z těchto receptů je tato naproto dokonalá salsa z manga a avokáda. Za mě je to úžasné letní jídlo, které zasytí, chuťově je to orgasmus v puse a máte to za 5 minut hotový. 🙂

ragů2 ragů3 ragů1

Na 3 porce budete potřebovat:

1 mango

2 avokáda ready to eat

10 cherry rajčátek

olivový olej

sůl

listová petrželka

 

  1. Mango oloupejte a obkrájejte jej okolo pecky a nakrájejte ho na drobné kostičky.
  2. Avokádo rozkrojte napůl, vyjměte pecku a také jej nakrájejte na drobné kostičky.
  3. Cherry rozkrojte na čtvrtky a čtvrtky ještě překrojte napůl.
  4. Pokrájené mango, avokádo i cherry přendejte do misky.
  5. Listovou petrželku nasekejte nadrobno a přihoďte ji také do misky.
  6. Nyní vše zalijte olivovým olejem a osolte.
  7. Vše promíchejte.
  8. Podávejte na opečeném toustu.

ragů5 ragů4

3 Comment

  1. Naučila jsem se super vychytávku, pokud chceš mít zralé mango nebo avokádo, šupneš ho do papírového sáčku na dva, tři dny! je to bomba:)

    1. Díky za tip. 🙂 Já naštěstí kupuji obojí zralé, ale kdyby se někdy stalo, že bych měla avokádo nebo mango ještě tvrdé, určitě to vyzkouším. 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.